Työssäoppiviikko 1

Ensimmäinen työssäoppiviikkoni kahvila Pikku Veerassa sujui hyvin. Työvuoroni on alkanut melkein joka päivä klo 7, ja heti aamulla yleensä pilkon kasviksia, paistan kananmunia ja täytän vitriiniä. Sitten kun kahvila aukeaa klo 8, menen kassan taakse, palvelen asiakkaita ja hoidan samalla tiskejä. Olen oppinut kassakoneen ja tiskikoneen käytön, ja miten tehdään erilaisia sämpylöitä yms. Työ ei ole kauhean monipuolista, mutta se on ihan mukavaa koska asiakkaat ovat usein vanhuksia ja vakioasiakkaita niin heidän kanssa on päässyt juttelemaan. Olen parina päivänä mennyt klo 10 töihin ja päässyt klo 17. Tällöin teen loppusiivouksen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hiihtoretki

Suomen matkatoimistoalan liitto ry

Room Escape