Perehtyminen työssäoppimispaikkaan

Työssäoppimispaikkani nimi on kahvila Pikku Veera ja se sijaitsee keskustassa torin laidalla. Se on pienyritys ja Pikku Veerassa on kaksi vakituista työntekijää. Alakerrassa sijaitsee leipomo ja siellä tehdään aamuisin aina lähes kaikki itse. Asiakkaat koostuu lähinnä ikäihmisistä, kanta-asiakkaista ja työmiehistä.  Työntekijöiden koulutus on leipuri, tarjoilija ja lisäksi tänne tarvitaan hyvää palvelualan osaamista. Yritys on perustettu 26 vuotta sitten ja nykyinen omistaja on pitänyt paikkaa pystyssä 4 vuotta. Työntekijät käy kaikki asiat suullisesti läpi ja oma valvontakin voidaan joskus hoitaa suullisesti. Työhyvinvoinnista pidetään siten kiinni että on tarvittavat tauot ja ei liikaa työtunteja. Yrityksen imago on se että täällä tehdään kaikki itse.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hiihtoretki

Suomen matkatoimistoalan liitto ry

Room Escape